Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Malenković: Otvoreni smo za svaku kontrolu

Vršilac dužnosti generalnog direktora Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković izjavio je da fond radi transparentno i da je dostupan nadležnim organima za kontrole poslovanja svake vrste.

Ekološki festival u Studiju M

Ekološki festival "Oplaneti se! Recikliraj" počinje u 12.30 sati u holu Studija M, najavio je organizator - Zelena inicijativa. Ulaz je besplatan.

Rešen problem sahranjivanja u Novom Sadu

Problem nedostatka mesta za sahranjivanje u Novom Sadu rešen je nakon tri godine natezanja, pošto je "Lisje" dobilo građevinsku dozvolu za izgradnju devete parcele na Gradskom groblju.

Limani i Grbavica danas bez grejanja

Novosadska toplana najavila je da će u četvrtak od 9h, zbog radova na otklanjanju havarije na vrelovodnoj mreži u krugu Elektrovojvodine, delovi Limana i Grbavice biti bez grejanja i tople vode.

GSP traži skuplje karte

Karte u gradskom i prigradskom prevozu trebalo bi od 1. aprila ponovo da poskupe i to za 20 odsto, izjavio je direktor GSP-a Milan Balać.

Pastor: Potrebno više policajaca u Temerinu

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor ocenio je danas da je preventivno delovanje jedini način za suzbijanje incidenta kakav je nedavna tuča u Temerinu gde su ispisani i uvredljivi grafiti.

Renoviran Zavod za patologiju trudnoće

U novosadskom porodilištu završena je kompletna rekonstrukcija i adaptacija Zavoda za patologiju trudnoće u koju je Vlada Vojvodine preko Fonda za kapitalna ulaganja uložila 20 miliona dinara.